Cajón voor jong & oud

Voor wie?

Een Cajón-workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderde percussionisten. Het biedt deelnemers de kans om de fascinerende wereld van percussie te verkennen door middel van dit veelzijdige en draagbare instrument.
Het instrument is laagdrempelig zodat je snel resultaten ziet. Het is een boeiende manier om deelnemers te betrekken bij percussie en hen de mogelijkheid te bieden om zelf muziek te maken.

Cajón workshops kinderen & volwassenen

 • Cajón workshops voor kinderen vanaf 6 jaar
  Laat de jongsten kennismaken met de vreugde van percussie! Onze kinderworkshops zijn leuk, educatief en zorgen voor een interactieve ervaring waarbij de kinderen hun ritmische talenten op een speelse manier kunnen ontwikkelen.

 • Cajón workshops voor volwassenen
  Ontdek de kracht van ritme met boeiende cajón workshops voor volwassenen. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, er is altijd ruimte om te groeien en te genieten van de kunst van het percussiespel.
  Tip: meisjes & dames, liefst geen rok voor meer speelcomfort!

Cajón workshops & lessen in scholen

 • Cajón lessen in scholen & muziekscholen
  Educatieve programma’s op maat voor scholen en muziekscholen waar leerlingen de kunst van Cajón-spelen kunnen verkennen. Een leuke manier om muzikale vaardigheden te ontwikkelen en samenwerking te bevorderen.
 • Cajón workshops in dansscholen
  Het spelen van de Cajón helpt dansers hun ritmegevoel te verbeteren. Door te leren luisteren naar en reageren op ritmische structuren kunnen dansers hun eigen timing en precisie in choreografieën verfijnen.

  Diversiteit: het toevoegen van percussie-cajón-workshops diversifieert het aanbod van danslessen in de school. Het geeft dansers de kans om verschillende artistieke disciplines te verkennen en verrijkt het algehele aanbod van de dansschool.
  Unieke artistieke uiting: dansers krijgen de kans om hun artistieke expressie te diversifiëren door percussie-cajón toe te voegen aan hun repertoire. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor choreografische experimenten en artistieke groei.

Cajón workshops voor teambuildings

Het gezamenlijk leren en spelen met de Cajón in een workshop stimuleert teambuilding waarbij een gevoel van gemeenschap en samenwerking ontstaat.
Het spelen op de cajón zorgt voor:

Verhoogde energie & motivatie
Percussie brengt vaak een energieke en opwindende sfeer met zich mee. Het verhoogt het energiegehalte en stimuleert de deelnemers om zich enthousiaster in te zetten in het dagelijkse leven.

Verbetering van het ritmegevoel
Het spelen op de Cajón verbetert je ritmegevoel door te leren luisteren naar en te reageren op ritmische structuren.

Optredens op festivals, events & feestjes

 • Festivaloptredens
  Laat je publiek dansen op het ritme van de Cajón tijdens festivaloptredens. Een dynamische mix van flamenco en diverse wereldmuziekstijlen die de festivalervaring naar een hoger niveau tilt.
 • Optredens op feestjes & festiviteiten
  Maak van je evenement een onvergetelijke ervaring met live Cajón of met een flamenco-optreden. Organiseer je een bruiloft, dansavond, thema-avond, verjaardagsfeest of een bedrijfsevenement, de energieke klanken van de Cajon, dans, zang en gitaar voegen steeds een unieke sfeer toe aan je event.
 • Optredens in OC’s & culturele centra
  Breng vreugde en entertainment naar je OC of cultureel centrum. Muziek is tijdloos en kan mensen van alle leeftijden verenigen.