Over mezelf

Ramón León Matías

Beste bezoekers,

Het is een waar genoegen jullie te verwelkomen op mijn digitale thuishaven, de wereld van de Cajón.

Mijn naam is Ramón León Matías. Ik ben niet alleen een professioneel percussionist maar ook een gepassioneerde liefhebber van de magische klanken die de Cajón voortbrengt.

De kloppende hartslag van Cajón

Op deze website deel ik niet alleen mijn muzikale reis met jullie maar bied ik ook een scala aan mogelijkheden om de kracht van percussie te ervaren. Of je nu een volwassene bent die op zoek is naar een nieuwe passie, een kind dat de vreugde van ritmiek wil ontdekken, een rusthuis dat de therapeutische voordelen van muziek wil omarmen of een school die kunst en cultuur wil integreren, hier vind je een harmonieuze mix van mogelijkheden.
Of het nu gaat om het delen van mijn kennis tijdens inspirerende lessen, het betoveren van het publiek met meeslepende flamenco-optredens of het samen verkennen van diverse ritmische tradities zoals Bulerias en Tango, ik nodig jullie uit om de kloppende hartslag van Cajón te ervaren en mee te gaan naar de diepe tradities van mijn roots.
Dank je wel voor jullie bezoek! Laten we samen een reis beginnen waarin we de kracht van ritme ontdekken en delen. Waar muziek niet enkel een notitie is maar een verhaal dat verteld wordt met elke slag.
Met ritmische groeten, Ramón León Matías.

Mijn biografie